Visie

Werken vanuit de positie waar je staat, zien wat goed gaat en kansen benutten om verder door te groeien. Mijn beeld is het half volle glas. De afgelopen twintig jaar is mijn beeld van onderwijs meegegroeid met de tijdgeest. Leerlingen groeien op in een dynamische en diverse wereld. Het onderwijs moet hierop voorbereiden. Professionals in het onderwijs zijn in staat een bijdrage te leveren aan de voorbereiding op deze wereld.

Om een inspirerende leraar of schoolleider te zijn moet jezelf ook geïnspireerd zijn. Vanuit de visie dat onderwijs kennis bij brengen, persoonsvorming en maatschappelijke vorming is, heeft de professional een brede opdracht die veel van je vraagt. Het krachtig maken van de persoon is een van de sleutels om met plezier aan de slag te blijven in het onderwijs. @route2032 biedt handvatten die direct verbonden zijn met het versterken van de persoonlijkheid van de individuele onderwijs professional.

Ook geven we vorm aan het begeleiden van teamprocessen om eigentijds onderwijs neer te zetten. In de moderne school is het verzorgen van goed onderwijs net zo goed een individuele als teamaangelegenheid.